Meester in
huurrecht

Huurgeschillen vragen om snelle en precieze actie. Ik weet wat jij als verhuurder kan verwachten. Eén tip? Wacht niet te lang.

Jarenlange expertise in huurrecht

Ik bied verhuurders hulp wanneer ze worden geconfronteerd met slechte betalers of andere (ver)huurdersproblemen. Ik begeleid je door de complexe procedures, regel de noodzakelijke documentatie en zorg voor snelle oplossingen, zodat jij je kan richten op het beheer van je eigendommen.

De kracht
van tijdige actie

De kracht
van tijdige actie

Snelheid maakt het verschil

In het huurrecht is tijd essentieel. Hoe sneller we actie ondernemen, hoe beter we verdere complicaties kunnen voorkomen. Ik ben er om je te helpen elk moment te benutten.

Verhuurdersverzekering? Halleluja!

Wist je dat je in veel huurzaken de advocaat niet zelf hoeft te betalen dankzij een verhuurdersverzekering? Laat mij je helpen om de maanden van achterstal kordaat aan te pakken.

Op je eentje?

In de wereld van huurrecht zijn er vele valkuilen. Mis geen belangrijke details door het alleen te proberen. Een advocaat kan je veel tijd en geld besparen!

Waarom cliënten voor mij kiezen

Huurprobleem? Maak een afspraak

Als jouw advocate zorg ik voor oplossingen, niet voor extra zorgen. Laat mij je ontzorgen.

MaakAfspraakTransp2

Maak een afspraak

Een juridisch probleem kruipt snel onder je vel. Vermijd escalatie en wacht niet te lang om de expertise van een advocaat in te schakelen.

Bij mij kan je ook terecht voor…

Losing control: the difference between incapacity to drive and a driving ban