Björn Van Camp uit Sint-Niklaas

Op weg naar huis na een avondje uit werd Björn Van Camp tegengehouden door de politie. Hij werd geverbaliseerd voor rijden onder invloed en moest voor de politierechter verschijnen. Daarom deed hij een beroep op de expertise van advocaat Sarah Bernaers.

Vriendelijk ontvangen

Björn: “Rijden onder invloed is verkeerd, dat weet ik, maar toch is het mij overkomen. Ik had behoefte aan juridische ondersteuning om mijn zaak voor de politierechtbank te bepleiten. Via mijn verzekeraar kwam ik bij advocaat Sarah Bernaers terecht. Daar werd ik heel vriendelijk ontvangen en vond ik een luisterend oor bij haar.”

Verhaal helder geschetst

“Ik had een goed, maar wel confronterend gesprek met haar. Er hing mij heel wat boven het hoofd. Zij aanvaardde mijn zaak en werkte zich in mijn situatie in. Ze slaagde erin om mijn verhaal helder aan de politierechter te schetsen. Dankzij haar – en mijn schuldbesef – is de politierechter mild geweest voor mij.”

Begrip van rechter

“Ik kon mij helemaal vinden in de uitspraak van de rechter. Ik wilde zeker mijn straf niet ontlopen, maar hoopte op wat begrip en een nieuwe kans. En die heb ik gekregen. Dankzij de pleidooien van meester Bernaers kreeg ik voorwaarden opgelegd, maar hoefde ik geen psychische of medische testen doen en ook mijn rijexamen niet opnieuw af te leggen.”

Sociale en gespecialiseerde advocaat

“Of ik advocaat Sarah Bernaers zou aanraden? Heel zeker. Ze is echt gespecialiseerd in verkeersrecht. Ik was ook heel tevreden over haar aanpak. Toch hoop ik dat ik haar nooit meer nodig heb. Maar als iemand op zoek is naar een bekwame, warme en sociale advocaat gespecialiseerd in verkeerszaken, dan kan ik haar zeker aanbevelen.”

Bent u net zoals Björn op zoek naar een ervaren advocaat in verkeersrecht? Neem dan gerust contact op.

MaakAfspraakTransp2

Maak een afspraak

Een juridisch probleem kruipt snel onder je vel. Vermijd escalatie en wacht niet te lang om de expertise van een advocaat in te schakelen.

Losing control: the difference between incapacity to drive and a driving ban