Sven Goris uit Temse

Sven Goris uit Temse rekent al enkele jaren op de bekwaamheid en expertise van advocaat Sarah Bernaers.

Advocaat met sterke vakkennis

Sven Goris: “Ik werd al in verschillende zaken bijgestaan door advocaat Sarah Bernaers. Ze werkt op verschillende domeinen en weet heel goed waar haar expertise ligt. Je kunt er zeker van zijn dat je goed vertegenwoordigd wordt. Ze bijt zich vast in je zaak en heeft een zeer goede vakkennis. En ligt je zaak niet binnen haar specialisatie? Dan zal ze jou altijd doorverwijzen.”

Sterk inzicht

“Ik begrijp graag wat er in mijn zaak gebeurt: juridisch vakjargon vertaald naar mensentaal. Meester Bernaers neemt de tijd om alles zo goed mogelijk te duiden, zodat ik er zelf ook wat meer over opsteek. Ze begeleidt me in elke stap van het proces. Voor mij is dat de ideale wisselwerking tussen een advocaat en een cliënt, tussen juridische materie en menselijkheid.”

Transparante aanpak

“Meester Bernaers heeft al heel wat ervaring. Ze doorbreekt de stijfheid van de ouderwetse advocatuur en gaat voor een open en transparante manier van werken. En dat kan ik echt wel appreciëren. Als ik in de toekomst nog te maken krijg met een zaak binnen haar expertisedomein, dan zal ik zeker opnieuw contact opnemen. Dat kan ik trouwens aan iedereen aanraden.”

Bent u net zoals Sven uit Temse op zoek naar een advocaat die u bijstaat in duidelijke mensentaal? Neem dan gerust contact op, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor u kan doen.

MaakAfspraakTransp2

Maak een afspraak

Een juridisch probleem kruipt snel onder je vel. Vermijd escalatie en wacht niet te lang om de expertise van een advocaat in te schakelen.

Losing control: the difference between incapacity to drive and a driving ban