Davy Van Den Bossche uit Sint-Gilis-Waas

Na een verkeersongeval moest Davy Van Den Bossche uit Sint-Gillis-Waas voor de politierechtbank verschijnen. Gelukkig kon hij rekenen op de professionele juridische bijstand van advocaat Sarah Bernaers.

De juiste advocate, zowel voor mijn zaak als privé

Davy: “Ik kende de deskundigheid van advocaat Sarah Bernaers al via mijn bedrijf. Toen ik als privépersoon juridische hulp nodig had, twijfelde ik geen seconde. Vol vertrouwen legde ik mijn dossier in haar handen.”

Grondig onderzoek en klare taal

“Als je een advocaat nodig hebt, is de situatie meestal niet zo plezant. Maar meester Bernaers stelde me voor honderd procent gerust. Elke vraag die ik stelde, zocht ze voor me uit. Haar antwoord was altijd stevig onderbouwd en direct. Zelfs als het minder leuk nieuws was, bracht ze dat zonder het te verbloemen. Ze wond er geen doekjes om. Zo wist ik perfect wat ik kon verwachten.”

Een positieve uitkomst

“Ik ben heel tevreden over de uitkomst van mijn zaak. Ik werd vrijgesproken in eerste aanleg. Helaas gaat de tegenpartij in beroep. Uiteraard laat ik me opnieuw verdedigen door meester Bernaers.”

Heeft u net zoals Davy Van Den Bossche uit Sint-Gillis-Waas juridische bijstand nodig na een verkeersongeval? Reken dan op een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht. Neem gerust contact op.

MaakAfspraakTransp2

Maak een afspraak

Een juridisch probleem kruipt snel onder je vel. Vermijd escalatie en wacht niet te lang om de expertise van een advocaat in te schakelen.

Losing control: the difference between incapacity to drive and a driving ban