Vanessa G. uit Kieldrecht

Vanessa G. uit Kieldrecht had jarenlang een degelijke alimentatieregeling voor haar oudste zoon. Maar plots vond zijn vader dat hij te veel moest betalen voor zijn zoon, die net meerderjarig was geworden. Toen de jongen zijn rijbewijs wilde halen, weigerde hij om de buitengewone kosten mee te betalen. Daarom ging Vanessa online op zoek naar juridische hulp en maakte ze uiteindelijk een afspraak met advocaat Sarah Bernaers.

Is mijn gevoel juridisch juist?

Vanessa: “Dat de vader van mijn zoon de alimentatieregeling in vraag stelde, klopte naar mijn gevoel niet. Maar uiteraard was dat gewoon mijn aanvoelen en wist ik niet hoe de wet dat zag. Ik had behoefte aan een advocaat met een grondige kennis van alimentatieregelingen. Na wat speurwerk op het internet belde ik met mijn vragen naar meester Bernaers. Ik kon bijna onmiddellijk bij haar terecht.”

Duidelijkheid van bij de start

“Meester Bernaers bekeek mijn stapeltje documenten en schetste de verschillende mogelijkheden die ik had. Tijdens ons gesprek gaf ze me duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Dat was voor mij heel belangrijk, want ik zat met veel onzekerheden. Ze wond er ook geen doekjes om. Haar rechttoe-rechtaanaanpak sprak me enorm aan. Zo wist ik perfect waar ik stond.”

Tevreden over de uitkomst

“Meester Bernaers deed echt haar best voor mijn zaak. Ik was dan ook heel tevreden toen de rechter de alimentatieregeling in mijn voordeel uitsprak.”

Heeft u net zoals Vanessa G. uit Kieldrecht juridische hulp nodig voor een correcte alimentatieregeling? Neem dan gerust contact op.

MaakAfspraakTransp2

Maak een afspraak

Een juridisch probleem kruipt snel onder je vel. Vermijd escalatie en wacht niet te lang om de expertise van een advocaat in te schakelen.

Losing control: the difference between incapacity to drive and a driving ban